Kallion Uudet Martat x Arabia

Pöytä on katettu ystäville ja yhdessäololle! Näihin sanoihin kiteytyy Kallion Uusien Marttojen tähdittämä Arabian tuorein mainoskampanja.

Jännittävä kuvauspäivä järjestettiin viime syksynä, ja kampanja on nyt saatu uunista ulos.

Mainoksissa Kallion Uusien Marttojen Laura ja Thomas keskustelevat marttailusta, uuden oppimisen ilosta ja vanhojen perinteiden kunnioittamisesta ja uudistamisesta.

Behind the scenes – yksi kampanjan teemoista oli Lauran isoäidin marttahenkinen tarina.

Kampanjavideoilla Kallion Uusien Marttojen Fanny, Laura, Muru ja Thomas sekä marttahenkinen Nhi puuhastelevat keittiössä Lauran hapanjuureen ja leivontaan tutustuen. Tarinassa Laura kertoo hapanjuurensa historiasta sekä marttailuinspiraationa toimivasta isoäidistään, minkä jälkeen leivotaan porukalla hapanjuurileipää. Lopuksi kokoonnutaan yhteen nauttimaan tuoretta leipää ja muita herkkuja ystävien kesken.

Lauran hapanjuuri saattaakin olla sinulle jo entuudestaan tuttu, sillä tätä samaista juurta, Arvoa, olet voinut saada mukaasi Kallion Uusien Marttojen hapanjuurikurssilta.

Fanny, Thomas, Muru ja Laura kampanjan kuvauksissa.

Oli tosi jännää päästä osallistumaan ihka oikean mainoksen tuotantoon. On myös hassua nähdä, miten 12 tunnin kuvauspäivä tiivistyi 20 sekunnin mittaisiksi pätkiksi.

– Thomas

Marttailutaidot periytyvät samalla tavalla sukupolvelta toiselle kuin Arabian astiatkin. Oli hienoa päästä tekemään yhteistyötä ja kokeilemaan mainoskasvona olemista!

– Laura

Kampanjassa lanseerataan KoKo-sarjan tämän vuoden uutuusvärit, sininen Iiris ja turkoosi Laguuni. Mainokset voit bongata somessa, bannerimainoksina sekä Arabian myymälöissä. Vilkaise alta, millaiseen lopputulokseen päädyttiin:

P.S. Kallion Uusissa Martoissa pääsee todellakin mukaan monenlaisiin projekteihin. Haluaisitko olla mukana sellaisissa? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kalliolaisesta marttailusta, tai täytä jäsenhakemus Marttojen sivuilla, niin saat jäsenpostissa tietoa kaikesta mitä onkaan meneillään.